ثبت شرکت سهامی خاص

ثبت شرکت سهامی خاص یکی از متداول ترین نوع ثبت شرکت ها است.شرکت سهامی خاص یکی از انواع شرکت‌های سهامی است. سهام این کمپانی‌ها قابل داد و ستد در بورس اوراق بهادار نیست ولی توسط مردم به راحتی قابل معامله است. شرکت‌های سهامی خاص برای انجام کارهای تجاری و بازرگانی تشکیل می‌شوند. سرمایه آنها از طریق سهام‌های هم‌ارزش تامین می‌شود و هر یک از شرکا فقط به میزان سهم خود مسئولیت خواهد داشت. یکی از مزایای ثبت شرکت سهامی خاص این است که الزامی برای تهیه کامل سرمایه نقدی آن وجود ندارد.

همچنین در قانون تجارت ایران شرایط و مقررات ساده‌تری برای این کمپانی‌ها در نظر گرفته شده است. تاسیس شرکت سهامی خاص به حضور حداقل پنج نفر نیاز دارد. سه نفر به عنوان سهامدار و اعضای هیئت‌مدیره و دو نفر به عنوان بازرس. گفتنی است که این شرکت‌ها محدودیتی در زمینۀ فعالیت خود ندارند و برای اهداف دانش‌بنیان نیز بسیار مناسب هستند. در این مقاله به صورت کامل و شفاف به چیستی و چگونگی تاسیس شرکت سهامی خاص می‌پردازیم.

تعریف شرکت سهامی خاص

طبق تعریف قانون تجارت ایران، شرکت سهامی خاص شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده است و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنها خواهد بود. این شرکت‌ها از دید قانون بازرگانی محسوب می‌شوند، حتی اگر مستقیماً در چنین فعالیت‌هایی حضور نداشته باشند. ماده ۴ قانون تصریح می‌کند که تمام سرمایه شرکت‌های سهامی خاص در هنگام تاسیس باید منحصراً توسط موسسین تامین شود. سهام این نوع شرکت‌ها قابل عرضه در بورس اوراق بهادار نیست، اما مردم می‌توانند به راحتی آن را بین خود خرید و فروش کنند. قید عبارت «شرکت سهامی خاص» پیش از نام شرکت یا پس از آن بدون فاصله با نام شرکت در تمامی اوراق، اطلاعیه‌ها و آگهی‌ها به صورت روشن و خوانا طبق قانون الزامی است.

قوانین شرکت‌های سهامی خاص

حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال است. الزامی برای تأمین کامل آن وجود ندارد و فراهم کردن %۳۵ آن برای راه‌اندازی شرکت کافی خواهد بود. این مبلغ در حساب بانکی شرکت بلوکه می‌شود و پس از کامل شدن فرایند ثبت قانونی شرکت قابل برداشت خواهد شد. حداقل تعداد شرکا برای تشکیل شرکت سهامی خاص پنج نفر است. سه نفر به عنوان سهامدار (که اعضای هیئت‌مدیره نیز محسوب می‌شوند و یکی از آنها مدیرعامل، نفر دیگر رئیس هیئت‌مدیره و دیگری عضو هیئت‌مدیره است) و دو نفر به عنوان بازرس. حداکثر تعداد شرکا در قانون مشخص نشده است. در نتیجه، حداقل تعداد سهامداران در شرکت‌های سهامی خاص سه نفر است و این عدد می‌تواند تا هزاران نفر افزایش یابد.

شرایط تاسیس شرکت‌های سهامی خاص در ایران

شرایط تاسیس شرکت‌های سهامی خاص در ایران آسان‌تر از دیگر انواع کمپانی‌ها است. طی کردن این روند قانونی زمان کمی از متقاضیان می‌گیرد و تشریفات و پیچیدگی‌های معمول را ندارد. به همین دلایل شرکت‌های سهامی خاص در کشور بسیار رایج هستند. همچنین این مجموعه‌ها امکان فعالیت گسترده در حوزه‌های گوناگون را دارند. بنابراین بازرگانان، تاجران، فعالان اقتصادی و کارآفرینان در رشته‌های گوناگون اعم از مهندسی، پزشکی، تولیدی و واردات و صادرات همواره به شرکت‌های سهامی خاص اقبالی گسترده نشان داده‌اند. نهادهای دولتی و خصوصی نیز اعتماد زیادی به این نوع از شرکت‌ها دارند. امکان دریافت انواع تسهیلات بانکی و شرکت در مناقصه‌ها و مزایده‌های بزرگ گواه همین اعتبار است.

تفاوت شرکت سهامی خاص با سهامی عام

در قانون تجارت ایران، شرکت‌های سهامی به دو نوع سهامی خاص و سهامی عام تقسیم شده‌اند. مهم‌ترین تفاوت شرکت سهامی خاص با عام این است که سهام شرکت‌های سهامی خاص قابل معامله در بورس نیست. در واقع سهام این مجموعه‌ها در انحصار موسسان آنها است. همچنین تمام سرمایه اولیه این کمپانی‌ها در هنگام تاسیس باید توسط همین اشخاص تامین شود. میزان سرمایه اولیه و تعداد اعضای مجموعه‌های سهامی عام نیز باید بیشتر باشد.

گفتنی است که مالیات شرکت‌ها بر مبنای سود خالص سالیانه آنها برآورد می‌شود و نوع شرکت تاثیری در میزان آن ندارد. شرکت‌های سهامی عام معمولاً برای انجام پروژه‌هایی عظیم که به گرد آمدن سرمایه‌های فراوان نیاز دارند شکل می‌گیرد. در حالی که تشکیل شرکت‌های سهامی خاص با سرمایه‌ای اندک در ایران بسیار متداول است. گفتنی است که تبدیل شرکت سهامی خاص به سهامی عام طبق قانون امکان‌پذیر است. برای انجام این کار باید دست‌کم دو سال از تاریخ تاسیس قانونی و ثبت رسمی شرکت گذشته باشد.

مدیریت شرکت سهامی خاص

هیئت‌مدیره وظیفه اداره شرکت و گرفتن تصمیمات و اجرای آنها را بر عهده دارد. حداقل اعضای آن سه نفر است که یکی از آنها صرفاً عضو، یک نفر رئیس هیئت‌مدیره و نفر دیگر مدیر عامل مجموعه است. انتخاب اولین مدیران برای تاسیس شرکت باید در صورت‌جلسه‌ای قید شود و به امضای کلیه سهامداران برسد. مدیر عامل شرکت سهامی خاص می‌تواند از میان شرکا یا خارج از آنها انتخاب شود. گرچه طبق قانون هیچ کس نمی‌تواند همزمان مدیرعامل دو شرکت تجاری باشد. این اشخاص پس از قبول مسئولیت باید نخستین مجمع عمومی شرکت را تشکیل دهند. جلسات هیئت‌مدیره نیز باید با حضور بیش از نیمی از اعضا برگزار شود.

تصمیم‌گیری‌ها با تصویب اکثریت آرای افراد حاضر انجام می‌شود. گفتنی است که مدت مدیریت مدیران شرکت سهامی خاص دو سال است و تمدید دوره مدیریت آنها به طور متوالی بلامانع است. این مدیران تمام اختیارات لازم برای انجام وظایف مدیریت شرکت و اداره امور جاری را دارند. البته چنانچه این اشخاص باعث ضرر و زیان عمدی به شرکت شوند یا قصور در انجام وظایف آنها موجب ورشکستگی شود، در دادگاه مسئول خواهند بود.

نظارت بر شرکت‌های سهامی خاص

بازرسان شرکت‌های سهامی خاص نمایندگان قانونی سهامداران برای نظارت بر عملکرد مدیران هستند. حداقل تعداد بازرسان برای ثبت شرکت سهامی خاص دو نفر در نظر گرفته شده است. آنها وظیفه دارند با توجه به اساسنامه و با در نظر داشتن مصوبات مجمع عمومی به طور مستمر بر تصمیم‌گیری‌ها و عملکرد مدیران نظارت کنند. برای این منظور نیز آنها به تمام مدارک، دفاتر، اسناد و حساب‌های شرکت دسترسی کامل دارند. نخستین بازرسان در شرکت‌های سهامی خاص با رأی سهامداران انتخاب می‌شوند. گفتنی است که حداکثر تعداد این بازرسان طبق قانون محدودیتی ندارد.

علاوه بر بازرسان اصلی، شرکت‌ها موظف هستند یک یا چند بازرس علی‌البدل نیز انتخاب کنند. آنها در شرایط خاصی مثل استعفا، فوت یا معذوریت بازرسان اصلی، جایگزین آنها می‌شوند. انتخاب بازرس علی‌البدل در شرکت‌های سهامی خاص اجباری است. در واقع، وجود یک بازرس اصلی و یک بازرس علی‌البدل در هنگام تاسیس شرکت‌های سهامی خاص طبق قانون الزامی است. گفتنی است هیچ یک از بازرسین نباید نسبت خویشاوندی، خانوادگی و فامیلی با هیچ یک از مدیران شرکت داشته باشند و خودشان و همسرانشان نباید از شرکت حقوق دریافت کنند.

اساس‌نامه شرکت سهامی خاص

اساس‌نامه رکن اصلی شرکت‌های سهامی خاص است. روابط شرکا با یکدیگر، حدود اختیارات اعضا، نحوه تقسیم سود و شرایط انحلال شرکت در این سند مشخص می‌شوند. تمام قوانین داخلی مربوط به ادارۀ مجموعه و نظارت بر عملکرد مدیران و رابطه با سهامداران نیز در آن درج می‌شود. برای تاسیس شرکت سهامی خاص، اساس‌نامه باید به تایید و امضای تمامی اعضا برسد. تغییر دادن مندرجات اساس‌نامه به برگزاری مجدد مجمع عمومی و تصمیم اکثریت شرکا نیاز دارد. طبق ماده ۸ قانون تجارت ایران، اساس‌نامه شرکت سهامی خاص باید دربردارنده موارد زیر باشد:

  • نام شرکت، موضوع شرکت و مدت شرکت.
  • نشانی، شماره تماس و کد پستی مرکز اصلی شرکت و محل شعب آن در صورت وجود.
  • مبلغ سرمایه شرکت و تعیین مقدار نقد و غیرنقد آن به تفکیک. همچنین تعیین مبالغ پرداخت‌شده و نحوه مطالبه باقی‌ماندۀ آن که باید حداکثر ظرف پنج سال تأدیه شود.
  • تعداد سهام بی‌نام و با نام و مبلغ اسمی آنها. در صورت وجود سهام ممتاز، تعیین تعداد و خصوصیات و امتیازات آنها.
  • نحوۀ انتقال سهام با نام و نیز طریقۀ تبدیل سهام با نام به سهام بی‌نام و بالعکس.
  • تعداد سهام تضمینی که مدیران در هنگام تاسیس شرکت سهامی خاص باید به صندوق شرکت بسپارند. همچنین در صورت پیش‌بینی امکان صدور اوراق قرضه، ذکر شرایط و ترتیب آن.
  • ترتیب و شرایط افزایش و کاهش سرمایه شرکت و هر گونه تغییر در سرمایه شرکت. همچنین تعیین حق تقدم در خرید سهام‌های جدید.
  • مقررات مربوط به تشکیل مجامع عمومی و حد نصاب لازم برای رسمیت یافتن آنها و نیز طریقه تصمیم‌گیری و اخذ رای.
  • شیوه انتخاب مدیران، تعیین وظایف و حدود اختیارات آنها و شرایط جایگزینی‌شان. همچنین نحوه گزینش بازرسان، معین کردن مدت مأموریت آنها و شرایط عزل‌شان.
  • تعیین آغاز و پایان سال مالی شرکت و موعد تنظیم ترازنامه و حساب سود و زیان و تسلیم آن به بازرسان و به مجمع عمومی سالانه.
  • نحوه انحلال اختیاری شرکت و ترتیب تصفیۀ امور آن. همچنین شرایط انحلال شرکت در مواقع ضروری و به اجبار.
  • نحوه تغییر اساسنامه یا اصلاح آن.

مدارک لازم برای ثبت شرکت سهامی خاص

  • اساسنامه شرکت سهامی خاص (دو نسخه)
  • اظهارنامه شرکت سهامی خاص (دو نسخه)
  • صورت‌جلسه با امضای کلیه موسسان (دو نسخه)
  • اقرارنامه بازرسان مبنی بر نداشتن نسبت فامیلی با اعضا
  • اقرارنامه مدیران شرکت مبنی بر ممنوع نبودن فعالیت‌های تجاری آنها طبق قانون
  • اطلاعات کامل شرکت (اعم از نام شرکت و آدرس آن، موضوع فعالیت شرکت، میزان سرمایه و درصد سهام هر یک از شرکا، و عنوان شغلی هر یک از اعضا)
  • نام و مشخصات مدیران و بازرسان شرکت و قبول کتبی سمت مدیریت و بازرسی
  • شناسنامه و کارت ملی همۀ اعضای هیئت‌مدیره، سهامداران و بازرسان
  • گواهی بانکی و فیش واریزی دست‌کم %۳۵ از سرمایه اولیه شرکت (در حسابی به نام شرکت با عنوان «شرکت سهامی خاص در شرف تاسیس»)
  • مجوز فعالیت از مراجع قانونی ذی‌ربط (در صورتی که فعالیت مورد نظر به مجوز قانونی نیاز دارد)

مراحل تاسیس شرکت سهامی خاص

مسیر تاسیس شرکت در ایران دارای پیچیدگی‌هایی است که بی‌توجهی به آنها ممکن است طی کردن آن را بسیار طولانی و دشوار کند. در ادامه فهرستی از مراحل ثبت شرکت سهامی خاص را آورده‌ایم که با دنبال کردن آنها می‌توانید به آسانی این روند قانونی را به طور کامل طی کنید. گفتنی است که شرایط ذکر شده برای شرکت سهامی خاص، برای همۀ افراد در تمام استان‌ها، شهرستان‌ها و شهرهای ایران یکسان است. قوانین، دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌ها نیز برای همۀ متقاضیان به یک شکل است.

۱. اولین گام در جهت ثبت شرکت سهامی خاص انتخاب نام آن است. نام‌گذاری شرکت مقررات روشنی دارد که مهم‌ترین آنها فارسی بودن واژه انتخابی و تکراری نبودن آن است. تشکیل مجمع عمومی موسسان سهامی خاص بهترین راه برای مشخص کردن اسم شرکت و سمت افراد و آماده کردن مدارک است. البته تشکیل مجمع عمومی موسس طبق ماده ۸۲ قانون الزامی نیست.

۲. تنظیم اساس‌نامه شرکت سهامی خاص مهم‌ترین مرحله ثبت قانونی آن است. تمام اطلاعات شرکت باید به طور دقیق در اساس‌نامه ذکر شود. تابعیت شرکت، دارندگان حق امضا و وظایف اعضا نیز در همین سند مشخص می‌شوند. گفتنی است که برای ثبت شرکت سهامی خاص نیازی به تنظیم شرکت‌نامه نیست.

۳. تنظیم اظهارنامه شرکت سهامی خاص طبق ماده هفتم قانون تجارت ایران الزامی است. این سند باید دربردارنده تعهدات مالی شرکت و شرکا باشد. تفکیک دارایی‌های نقدی و غیرنقدی شرکت و قیمت‌گذاری آورده‌های غیرمنقول مثل خودرو و ملک در این سند انجام می‌گیرد. اگر سرمایه شرکت به طور کامل فراهم نشده است، میزان تعهد پرداخت هر یک از شرکا باید جداگانه معین شود. نام بانک و شماره حسابی که وجوه پرداختی در آن واریز می‌شود نیز باید درج شود. گفتنی است که طبق ماده پنجم قانون، سرمایه شرکت سهامی خاص در موقع تاسیس نباید از یک میلیون ریال کمتر باشد. همچنین مطابق با ماده ۲۱، شرکت‌های سهامی خاص نمی‌توانند سهام خود را برای پذیره‌نویسی یا فروش در بورس اوراق بهادار یا توسط بانک‌ها عرضه نمایند و یا به انتشار آگهی و اطلاعیه و یا هر نوع اقدام تبلیغاتی برای فروش سهام خود مبادرت کنند.

۴. امضای اوراق و تشکیل پرونده رسمی گام بعدی راه‌اندازی شرکت در ایران است. پس از تکمیل مدارک شرکت سهامی خاص، باید به سایت اداره ثبت شرکت‌ها و یا سامانه‌های موسسات ثبتی مجاز رجوع کرد. پس از پر کردن درخواست تاسیس شرکت سهامی خاص، باید همۀ اسناد و ضمیمه‌های آنها را در پاکت مخصوص پستی به اداره کل ثبت شرکت‌ها ارسال نمود. کارشناسان این مرکز مدارک ارسالی شما را بررسی می‌کنند و اگر کاستی یا اشتباهی در آنها مشاهده کنند، آنها را بازمی‌گردانند. پس از رفع نواقص، پرونده شما دوباره به جریان می‌افتد تا اینکه در نهایت گواهی ثبت شما صادر شود.

۵. انتشار آگهی تاسیس شرکت درروزنامه رسمی و چاپ آگهی در روزنامه کثیرالانتشار آخرین گام ثبت شرکت سهامی خاص در کشور است. روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی‌های شرکت تا زمان تشکیل اولین مجمع عمومی عادی در آن منتشر می‌شوند باید از قبل انتخاب شده باشد. گفتنی است که پس از نهایی شدن مراحل گفته شده، باید ظرف حداکثر دو ماه برای تعیین حوزه مالیاتی، اخذ کد اقتصادی و پلمب دفاتر تجاری اقدام نمود. همچنین ثبت تغییرات شرکت سهامی خاص در هر زمانی نیاز به طی کردن همین روال قانونی دارد.

مدت زمان تاسیس شرکت سهامی خاص در ایران

طی کردن تمام مراحل گفته شده در ایران حدود ۲۵ تا ۳۵ روز کاری زمان می‌برد. اگر مراحل ثبت شرکت گام به گام طی شوند، می‌توان اطمینان داشت که تاسیس شرکت بدون اتلاف وقت و بدون تکرار این روند به انجام می‌رسد. پس از فرستادن مدارک مورد نیاز به اداره ثبت شرکت‌ها، باید منتظر تأیید آنها بود. کارشناسان این اداره تمام مدارک ارسالی را با دقت بررسی می‌نمایند و تمام اظهارنامه‌ها و ضمائم را مطالعه می‌کنند. پس از تطبیق دادن آنها با قوانین و در صورت نبود کاستی اجازه انتشار آگهی ثبت شرکت صادر می‌شود.

ثبت شرکت
ثبت شرکت

پرسش‌های پرتکرار پیرامون شرکت‌های سهامی خاص در ایران 

 منظور از شرکت سهامی خاص چیست؟

 شرکت سهامی خاص شرکتی است که سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ سهام آنها است.

 شرکت‌های سهامی خاص چه ویژگی‌هایی دارند؟

 مهم‌ترین ویژگی شرکت سهامی خاص این است که هر یک از شرکا فقط به میزان سهام خود مسئول پرداخت بدهی‌های احتمالی خواهند بود.

 حداقل تعداد شرکا در شرکت‌های سهامی خاص چند نفر است؟

 حداقل تعداد شرکا برای تشکیل شرکت سهامی خاص پنج نفر است. سه نفر به عنوان سهامدار (که اعضای هیئت‌مدیره نیز محسوب می‌شوند و یکی از آنها مدیرعامل، نفر دیگر رئیس هیئت‌مدیره و دیگری عضو هیئت‌مدیره است) و دو نفر به عنوان بازرس. حداکثر تعداد شرکا در قانون مشخص نشده است.

 حداقل سرمایه شرکت سهامی خاص چقدر است؟

 حداقل سرمایه برای تاسیس شرکت سهامی خاص یک میلیون ریال است.

 مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت سهامی خاص چیست؟

 اساس‌نامه، اظهارنامه، صورت‌جلسه با امضای تمامی شرکا، مدارک شناسایی همۀ اعضا، نام و مشخصات مدیران و بازرسان، اقرارنامه آنها، مجوز فعالیت، گواهی بانکی تامین سرمایه شرکت.

 تفاوت شرکت سهامی خاص با شرکت سهامی عام چیست؟

 مهم‌ترین تفاوت شرکت سهامی خاص با عام این است که سهام شرکت‌های سهامی خاص قابل معامله در بورس نیست. در واقع سهام این مجموعه‌ها در انحصار موسسان آنها است. همچنین تمام سرمایه اولیه این کمپانی‌ها در هنگام تاسیس باید توسط همین اشخاص تامین شود. میزان سرمایه اولیه و تعداد اعضای مجموعه‌های سهامی عام نیز باید بیشتر باشد.

 نحوه ثبت شرکت سهامی خاص به چه ترتیب است؟

 پس از فرستادن مدارک لازم برای تاسیس شرکت سهامی خاص به اداره ثبت شرکت‌ها، باید منتظر تأیید آنها بود. در نهایت، روند ثبت با درج آگهی در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و انتشار آگهی در روزنامه کثیرالانتشار به پایان می‌رسد.

 نام‌گذاری شرکت سهامی خاص چگونه انجام می‌شود؟

 در نام‌گذاری و انتخاب اسم این کمپانی‌ها نباید از ترکیب‌های تکراری استفاده کرد. همچنین عبارت «سهامی خاص» حتماً باید در عنوان شرکت نیز قید شود.

 سود شرکت‌های سهامی خاص به چه صورت تقسیم می‌شوند؟

 اگر در اساس‌نامه راجع به تقسیم نفع و ضرر مقررات خاصی نباشد، تقسیم سود و زیان به نسبت سهام شرکا انجام خواهد گرفت.

 مسئولیت پرداخت بدهی در شرکت‌های سهامی خاص با کیست؟

 در این گونه شرکت‌ها، هر یک از شرکا فقط به میزان سهام خود مسئول پرداخت بدهی‌ها و قرض‌های احتمالی خواهند بود.

 انحلال شرکت سهامی خاص به چه صورت است؟

 مهم‌ترین علت انحلال شرکت‌های سهامی خاص ورشکستگی آنهاست. در صورت رضایت تمام شرکا، تمام شدن مدت شرکت و یا درخواست یکی از شرکا از دادگاه نیز این اتفاق رخ می‌دهد.

 مالیات شرکت‌های سهامی خاص چگونه تعیین می‌شود؟ مالیات بر مبنای سود خالص سالیانه شرکت برآورد می‌شود و نوع شرکت تاثیری در میزان آن ندارد.

 آیا ارائه گواهی سوءپیشینه برای ثبت شرکت سهامی خاص ضروری است؟

 استعلام سابقه کیفری و سوءپیشینه اشخاص به صورت خودکار در سامانه ثبت شرکت‌ها انجام می‌گیرد. اعضای هیئت‌مدیره و بازرسان نباید دارای سوءپیشینۀ کیفری باشند و نباید مشمول ممنوعیت‌های مندرج در اصل ۱۴۱ قانون اساسی و مواد ۱۱۱ و ۱۲۶ و ۱۴۷ لایحه اصلاحی قانون تجارت شوند.

 بعد از ثبت شرکت سهامی خاص چه کار باید کرد؟

 پس از ثبت باید برای تعیین حوزه مالیاتی، اخذ کد اقتصادی و پلمب دفاتر تجاری اقدام کرد.

 مهم‌ترین معایب شرکت‌های سهامی خاص چیست؟

 مقررات مربوط به تشکیل مجامع عمومی و تهیه گزارش‌های مالی کمی سخت‌تر از شرکت‌های با مسئولیت محدود و تضامنی است.

 حق رای افراد در شرکت‌های سهامی خاص چگونه است؟

 چنانچه این موضوع در اساس‌نامه روشن نشده باشد، شرکا به نسبت سهمی که در شرکت سهامی خاص دارند دارای رأی خواهند بود.

 مراحل ثبت شرکت سهامی خاص به چه ترتیب است؟

 تهیه و تنظیم مدارک، گرفتن مجوزهای لازم برای فعالیت و تامین سرمایه جزو مهم‌ترین مراحل تاسیس شرکت سهامی خاص در ایران هستند.

 ثبت شرکت سهامی خاص چقدر طول می‌کشد؟

 طی کردن تمام مراحل ثبت شرکت سهامی خاص در ایران حدود ۲۵ تا ۳۵ روز کاری زمان می‌برد. روال تاسیس قانونی شرکت با تنظیم مدارک آغاز می‌شود. پس از ارسال آنها در پاکت مخصوص پستی به اداره ثبت شرکت‌ها و تایید کارشناسان مرکز، این فرایند به انجام می‌رسد.

 آیا برای راه‌اندازی شرکت سهامی خاص به مدرک دانشگاهی نیاز است؟

 هنگام تاسیس قانونی شرکت سهامی خاص، نیازی به ارائه مدارک تحصیلی اعضا نیست.

 تشکیل شرکت سهامی خاص به کارت پایان خدمت سربازی احتیاج دارد؟

 هنگام ثبت قانونی شرکت، ضرورتی برای ارائه کارت پایان خدمت یا معافیت سربازی وجود ندارد.

 ثبت آنلاین شرکت سهامی خاص به چه شکل است؟

 تمام فرایند در سامانه اینترنتی ثبت خاص به صورت آنلاین و بدون مراجعه حضوری است.

همچنین شما می توانید از طریق تلفن تماس و یا شبکه های اجتماعی با ما در ارتباط باشید.

۰۹۳۳-۲۱-۴۳۲۱۰

۰۹۱۷-۲۱-۴۳۲۱۰

ما در اینستاگرام، ایتا، واتس اپ، تلگرام و روبیکا با این آی دی @sabtekhas در کنار شما هستیم.

@sabtekhas

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *